Un lugar en la historia. Reseña crítica e historiográfica de La Sal de la tierra de Eduardo Sartelli
Main Article Content
Abstract
Reseña crítica e historiográfica de E. Sartelli La sal de la tierra, Clase obrera y lucha de clases en el agro pampeano, 1870-1950. Ediciones RyR, Buenos Aires, 2022.
Downloads
Article Details
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Works are released under a Creative Commons License (Creative Commons 4.0. Atribución-NoComercial-CompartirIgual) which provides unrestricted use, copy and redistribution in any medium or format and remix, transform and build upon the original work properly cited. The Creative Commons License stipulates that: "You must attribute the work in the manner specified by the author or licensor (but not in any way that suggests that they endorse you or your use of the work)."
References
Pucciarelli, A. (1986). El capitalismo agrario pampeano, 1880-1930. Buenos Aires: Hyspamérica.
Sartelli, E. (2022). La sal de la tierra, Clase obrera y lucha de clases en el agro pampeano, 1870-1950. Buenos Aires: Ediciones RyR.
Torre, J. C. (2012). Ensayos sobre el movimiento obrero y peronismo. Buenos Aires: Siglo XXI Editores.